Prematurbloggen.blogg.se

Här skriver jag om min son som föddes med ett akutsnitt i vecka 34+4 pga havandeskapsförgiftning. Han var 30%mindre än vanliga barn i denna vecka, vägde endast 1710gram. 3 veckor senare upptäcktes ett hjärtfel. Här kan du läsa om vår familjs stora resa. Instagram: Sarajonsson94 🌸

Melkers fick en liten permission idag!

Publicerad 2016-02-29 21:41:34 i Allmänt,

Inatt var de en riktigt jobbig natt då vi delade rum med en annan tjej med hennes bebis. Och Melker har en väldigt kinkig period, han har knappt sovit på 2 dagar och bara skriker och grinar. Så inatt fick vi spendera natten i korridoren då man hade dåligt samvete för den andra tjejen som försökte sova. Men efter att ha gått i några timmar buppande i korridoren och i vagnen kom en snäll sköterska och tog Melker i 2 timmar så jag fick sova en sväng! 

Inatt har dom iaf flyttat ut och vi slipper dela rum! Men inatt sover Tomas med Melker så jag får sova lite efter denna natt! 

Idag fick Melker en liten permission, han var ute och åkte vagn ute för första gången! Kan nästan säga de e första gången han är ute, förutom de meterna från bilen in! Sen fick han följa med in på Ronald hotell en stund. Han sov super gott i vagnen hela tiden. 

När vi kom tillbaka fick han lite morfin innan de var dax att dra pacemaker sladdarna, så nu får vi inte lämna avdelningen innan dom gjort ultraljud imorgon, då de finns risk att samla på sig vätska i hjärtat. De tog även bort stygnen till dränagesladdarna. Efter de har han sovit konstant sen kl 15. Frågan är om de är morfinet som gör att han äntligen sover, elr om han är helt utslagen efter 2 vakna dygn! Så nu är man glad att sonden finns då han verkligen inte kan hålla sig vaken. 









Om

Min profilbild

Sara jonsson

Jag är 21 år och nybliven mamma till en underbar pojke som tyvärr måsta tas ut tidigare än beräknat 34+4 pågrund av svår havandeskapsförgiftning och att han ej växte som han skulle där inne. Han vägde endast 1715 gram och var 42 cm när han kom, men är en pigg och livlig kille med ett jäkla humör 😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela