Prematurbloggen.blogg.se

Här skriver jag om min son som föddes med ett akutsnitt i vecka 34+4 pga havandeskapsförgiftning. Han var 30%mindre än vanliga barn i denna vecka, vägde endast 1710gram. 3 veckor senare upptäcktes ett hjärtfel. Här kan du läsa om vår familjs stora resa. Instagram: Sarajonsson94 🌸

Melker har fått matdropp.

Publicerad 2016-04-07 20:12:51 i Allmänt,

Allt står verkligen still, ingenting händer varken i den bättre eller sämre riktningen även fast vätskan är ute. Fortsatt dålig saturation, högtblodtryck, hög puls och stora indragningar och snabbandad.. Känns så frustrerande när man inte kan se någon förändring trots så många dagar. 
Imorgon ska vi iaf få ett riktigt samtal med läkaren och hoppas på svar varför de inte blir nå bättre och hur vi ska gå till väga. Eller om de bara är att vänta.. 

Melker har spytt extremt mycket sen den 24 mars och inte behållt mycket mat. Då han inte gått upp i vikt på ungefär en månad och fortfarande ligger kvar på 3600 gram,har dom satt in matdropp, så han får lite mat hela tiden under hela dygnet i sonden. Så nu hoppas vi att han kan växa på sig fortare så han kan växa i bandet dom opererade in så hans hjärta får vila som de var tänkt. Men eftersom att han inte går upp gör inte bandet någon nytta än och hans hjärta blir därför ansträngt fortfarande. 
Vi pratade även med dietist idag så om matdroppet funkar och han inte spyr så ska vi även testa en annan mat med mer kalorier så att han kan gå upp ännu mer. Hitills har han iaf inte spytt så nu hoppas vi på att de håller sig så! 










Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-07 22:24:48

Vilken liten kämpe! Jag hoppas att allt vänder mot det bättre inom en snar framtid! Kämpa på!! (:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara jonsson

Jag är 21 år och nybliven mamma till en underbar pojke som tyvärr måsta tas ut tidigare än beräknat 34+4 pågrund av svår havandeskapsförgiftning och att han ej växte som han skulle där inne. Han vägde endast 1715 gram och var 42 cm när han kom, men är en pigg och livlig kille med ett jäkla humör 😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela